Kom direkte fra uni til job

Lad mig introducere karrierestart bøgerne. Tre bøger der vil hjælpe dig med at afklare, hvad du vil efter dit studie, hvordan du bliver en ualmindelig attraktiv kandidat til dit ønskede job, hvordan du bliver headhuntet til stillingen online, samt bruger dit speciale til tiltrække de helt rigtige arbejdsgivere.

Anskaf dig den eller de bøger, du har brug for fysisk bog, e-bog eller lyd bog. Studiebooster kommer ud på lydbog i marts 2024.

Studiebooster

Studiebooster viser dig, hvordan du opbygger et overbevisende CV med brancheindsigt, anbefalinger, netværk, kompetencer og erhvervserfaring, så du får en troværdig profil og bliver lukket ind på arbejdsmarkedet, straks efter du har færdiggjort din uddannelse.

Når først du er kommet ind på jobmarkedet, er det, hvad du har læst, og hvad du har fået i karakter ikke længere vigtigt. Det eneste du har brug for, er at blive en person, der kan overbevise en anden person, arbejdsgiver, om, at du kan og vil have ét bestemt job, i stedet for bare et eller andet (akademisk) job, for at undgå at stå uden job.

Det hele handler om, at finde ud af, hvad ens første job skal være, og blive den bedste kandidat til det job. Det gør både konkurrencen mindre, og langt nemmere.

Køb Studiebooster hos Saxo
Lån den på ereolen

Brandingbooster

I en digital tid, hvor at vise, hvem du er, i høj grad sker online, er det også i den retning, din

kommende potentielle arbejdsgiver kigger. Derfor er det vigtigt, at du online fremstår som en profil målrettet mod din ønskede karrierestart og målgruppe af eftertragtede arbejdsgivere.

Brandingbooster er et 14 dages kursus i personlig branding specifikt til universitetsstuderende. Du lærer, hvordan du kan underbygge dit CV og din ansøgning med en online profil, der gør dig til en troværdig ansøger, som bliver trukket ind til den jobsamtale, du helst vil have.

Køb Brandingbooster hos Saxo
Lån den på ereolen

Specialebooster

Hvad gør du, når det samlede gennemsnit på specialer er så højt, at en topkarakter ikke længere er imponerende? For det er virkeligheden. De fleste specialer får en høj bedømmelse, og det gør arbejdsgivere ligeglade med din karakter – og i øvrigt også med indholdet af dit speciale. Men det skal jo skrives, og i stedet for at følge strømmen og lande i bunken af specialer, der kun bliver læst af din censor og underviser, kan du få langt mere ud af dit speciale, end du tror er muligt.

Specialebooster præsenterer dig for et nyt og alternativt syn på dit speciale, der både sikrer dig en mere interessant og hurtigere skriveproces, et større antal læsere samt ikke mindst øger dine chancer markant for, at dit speciale giver dig et væsentligt forspring til at lande i det rigtige første job, når du er færdiguddannet.

Køb Specialebooster hos Saxo
Lån på ereolen

Alle tre bøger kan også findes som lydbøger hos Saxo. Bøgerne er indtalt af Heidi Leonhard.

Køb alle tre bøger til en studievenlig pris og få gratis levering.

Køber du direkte fra forfatteren,
får du også 100 dages returret*
og cool booster klistermærker
til din laptop gratis med i prisen. 

DKK 555,-

(inkl. moms og fragt)

KONTAKT

Leder du efter noget?

Interesseret i nogle fjollede tegneserier om studietlivet?