Hej, jeg er Christian Jespersen.

Kort biografi

Christian er forfatter til de tre karrierestart boost bøger. Han skriver om optimeret studietid og succesfuld karrierestart. Hans mission er at afskaffe akademisk arbejdsløshed. Han har altid mindst et bogprojekt i gang, og holder foredrag rundt omkring i landet. Han bor i København med sin kone. 

Jeg skriver blandt andet om:

R

Værktøjer og oversete hjælpemidler

R

Observationer som færdiguddannet

R

CV forstærkende aktiviteter

R

Karrierestartsafklaring

R

Studietips

Hvordan mit arbejde vil hjælpe dig som universitetsstuderende

Jeg er åbensindet over for nye idéer, og kritisk over ikke udfordret idéer, trends og traditioner. Min primære mål er at tænke: Hvordan bliver jeg den person, der får det job, jeg er glad for at starte i som nyuddannet.

Mit fokus er at finde på måder, hvorpå du i løbet af dit studie kan afklare, hvad du vil med den del af dit liv, der kommer efter studiet, og hvordan du når derhen.

Finurlig nok er størstedelen af det jeg skriver om, naturligvis, ikke mine egne koncepter eller idéer, som jeg blot gengiver. Det er mere opdagelser på nye måder at bruge værktøjer til studerende, der oprindeligt var tiltænkt erhvervslivet. Jeg får inspiration fra marketing, salg, psykologi,biologi, humor, økonomi og mere. Min jobbeskrivelse lyder i noget a lá, læs de bøger, som studerende ikke får læst, og udtræk og del den viden, de kan bruge, selvom bogen og den viden ikke var skrevet med studerende som forventede modtagere.

Tænk lidt som en engangslighter. Oprindeligt opfundet til at tænde smøger, stearinlys og bål med, men som jeg primært har brugt til at åbne øl med – til stor underholdning og gavn for dem, der ikke kendte til den funktion, men manglede noget at åbne deres flaske med.

Studielivet er i dag markant anderledes, end da jeg gik på studiet. Mængden af den information man kan finde på internettet, er godt og vel en million gange større, end da jeg studerede. Og det er vokset markant, siden jeg startede med at skrive denne sætning. Der er også kommet mange nye uddannelser, og nye jobs, som ikke før har eksisteret, eller arbejdsgiver, undervisere eller studerende har en fuld forståelse for værdien af.

Hvad jeg skriver er ikke som i matematik, hvor der er et endegyldigt rigtigt svar. Men jeg får stor glæde af at dele mine opdagelser til dem, jeg mener, kan få gavn af det, som jeg selv bruger og har gavn af.

For mere indsigt, så læs mine artikler på bloggen eller mine bøger.

Christians bøger

Christian skriver de bøger, han selv manglede selv på studietiden, fordi de bøger stadig mangler på markedet i dag. Viden om at være fokuseret på karrierestart fremfor karaktergennemsnit, at brande sig selv, og skrive sit speciale på en måde, der imponerer en arbejdsgiver er de første bøger Christian har udgivet, og præsenteret for tusindvis af studerende.

Hans bøger inkluderer

Lidt mere om mig, som jeg ikke skriver om i min blogs

  • Født i Roskilde og gået på folkeskole i Kirke Såby
  • Spillet musik, primært guitar, trommer, bas og klaver siden jeg var ca. 8 år, om end jeg på ingen måde har evner, der svarer til 30 års erfaring.
  • Brugt over 15 måneder som backpacker og fejret jul på fem forskellige kontinenter, og besøger gerne mindst et nyt land hvert år.
  • Cand.ling.merc fra CBS i 2013.
  • Købe envejs billet til til Spanien, og måtte ikke komme hjem før Studiebooster var færdigskrevet.
  • Har holdt foredrag for IDA, Kommunikation og Sprog, CA A-kasse og Studenterhuset Aarhus.
  • Forventer at udgive mindst 3 bøger i 2024.
  • Vundet forskellige skrivekonkurrencer ved at fokusere på relevante og relaterbare emner, drysset med lidt fjollerier.
  • Været på udveksling i Holland og Tyrkiet.
  • Arbejder som freelancer med online marketing og underviser i dette SEO kursus online.
  • Har siden 2015 haft et læsemål at læse mindst 52 bøger om året.
  • Småafhængig af chokolade.
  • Bidrager med artikler på Studerende Online
  • Bor i København med sin kone.

  Læs mere om hele konceptet om Afskaf Akademisk Arbejdsløshed på min blog.

  KONTAKT

  Leder du efter noget?

  Interesseret i nogle fjollede tegneserier om studietlivet?